Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Module: Bier

Bent u microbrouwer/zytholoog (of commerciële medewerker in een (micro)brouwerij) uit Vlaanderen, Frankrijk of Wallonië en wilt u uw bier promoten over de Frans-Nederlandse taalgrens? Vormt kennis van de taal een drempel om uw business over de taalgrens uit te bouwen? 

Volg onze e-learning module ‘Bier’ en krijg inzicht in de (bier)culturen, de succesverhalen en de verschillende manieren van communiceren/onderhandelen in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Na registratie, ontvang je de online module die je op eigen tempo kunt doorlopen.

Wil je tevens meer te weten komen over de administratieve procedures/verplichtingen (BTW, accijnzen, documenten en controles, FAVV en etikettering,…)” om je producten in Frankrijk op de markt te brengen, neem dan vlug een kijkje bij de e-learning “administratieve procedures”.

Neem gerust ook een kijkje in volgende gratis on campus opleidingen/webinars (cfr. onder de rubriek “opleidingen”) waarbij we dieper duiken in de materie.

  1. Webinar: “Bier in culturele geuren en kleuren”
  2. Workshop: “Bier in culturele geuren en kleuren”
  3. Commerciële taalopleiding: Communiquer dans la langue de la bière
  4. 5 Workshops rond “administratieve procedures/verplichtingen” (BTW, accijnzen, vervoersdocumenten, FAVV en etikettering,…) om uw producten in Frankrijk op de markt te brengen.

footer anchor