Met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Module: Chocolade

Bent u chocolademaker (of commerciële medewerker in een …) uit Vlaanderen, Frankrijk of Wallonië en wilt u uw product promoten over de frans-nederlandse taalgrens? Vormt kennis van de taal een drempel om uw business over de taalgrens uit te bouwen?

Volg onze e-learning module ‘Chocolade’ en krijg inzicht in de culturen, de succesverhalen en de verschillende manieren van communiceren in Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk. Onze e-learning modules zijn op maat gemaakt op het platform Articulate. Vul hieronder uw gegevens in en begin meteen.

Wil je tevens meer te weten komen over de administratieve procedures/verplichtingen (BTW, accijnzen, documenten en controles, FAVV en etikettering,…)” om je producten in Frankrijk op de markt te brengen, neem dan vlug een kijkje bij de e-learning “administratieve procedures”.

Neem gerust ook een kijkje in volgende gratis on campus opleidingen/webinars (cfr. onder de rubriek “opleidingen”) waarbij we dieper duiken in de materie.

  1. Webinar: “chocolade in culturele geuren en kleuren”
  2. Workshop 1 : “Chocolade in culturele geuren en kleuren”
  3. Workshop 2: Waarden en innovatie in de chocoladewereld.
  4. Commerciële taalopleiding: Communiquer dans la langue du chocolat.
  5. 5 Workshops rond “administratieve procedures/verplichtingen” (BTW, accijnzen, vervoersdocumenten, FAVV en etikettering,…) om uw producten in Frankrijk op de markt te brengen.

footer anchor